حاول إزالة بعض المرشحات للحصول على المزيد من النتائج
- Present customers upon arrival with the menu, assist in their item selection, take orders and serve food in a timely manner - Communicate efficiently with the kitchen staff and barista to guarantee customer satisfaction and liaise with other departments to ensure smooth running of o المزيد...
Responsibilities: Greet customers and hand out menus. Take meal and beverage orders from customers and place these orders in the kitchen. Make menu recommendations and inform patrons of any specials. Deliver meals and beverages to tables when they have been prepared. Check that المزيد...
Responsibilities: Provide general assistance in the preparation of facilities for special functions, themed evenings in order to deliver required services. Greeting guests and suggestively selling menu items in order to increase revenue. Sell products within the park while roaming المزيد...
يفهم جميع عناصر الأطعمة والمشروبات في القائمة والقدرة على التوصية بمجموعات الأطعمة والمشروبات والبدائل الأكثر مبيعًا. يتقبل ويرحب بكل ضيف.. إجراء فحص نهائي لإعداد الطاولة / الدرج أو العربة قبل الجلوس / تقديم الطعام للضيوف يساعد الضيوف في الكرسي عند الوصول والمغادرة. يقدم القائ المزيد...
يقدم نفسه بطريقة تعزز تجربة الضيف الشاملة من خلال إضافة الحياة والطاقة إلى المنفذ. يضمن أن كل مكان يتم إعداده بشكل صحيح قبل بدء الخدمة. يقوم بإعداد كافة طلبات الأطعمة والمشروبات ضمن المعايير الزمنية التي حددها المنتجع ويعرض دائماً سمات الضيافة الحقيقية. يوضح معرفة المنتج مم المزيد...
Job Description: § Lead and supervise a team of waitstaff, leveraging UAE-specific hospitality expertise to ensure seamless service delivery and adherence to the café's service standards. § Provide exemplary customer service, drawing upon experience in UAE hospi المزيد...
التواصل بفعالية واحترام مع الضيوف على جميع المستويات. التواصل بفعالية واحترام لجميع أعضاء فريق العمل. تعدد المهام وتحديد أولويات عملك. شرح مفهوم المنفذ بشكل فعال. افهم توقيت الأطباق واطلب طعامك وفقًا لذلك. فهم الأوقات والتعامل مع الجداول الخاصة بك وفقا لذلك. اقرأ الجداول و المزيد...
يقع النادل/النادلة في الخط الأمامي لتفاعلات الضيوف، وباعتباره سفير الضيافة للمنتجع، يجب عليه دائمًا تقديم خدمة سريعة ومهذبة لجميع الضيوف. هناك عوامل مؤثرة رئيسية في رضا الضيوف، وعلى هذا النحو فإن مسؤوليتهم هي التأكد من أن الضيوف سعداء بجودة الخدمة والراحة في منافذ الطعام والمشروبات لد المزيد...
تحت التوجيه العام لمشرف المأكولات والمشروبات و/مدير نادي الشاطئ و/أو مدير المطعم و/أو مساعد مدير المطعم وضمن حدود سياسات وإجراءات فندق ريكسوس المعمول بها، يشرف ويوجه العمليات اليومية للأطعمة والمشروبات. قسم المشروبات ويحافظ على الكفاءة الشاملة للمعايير المحددة. يعزز بيئة العمل الإيجاب المزيد...
مساعدة الضيوف فيما يتعلق بعناصر القائمة بطريقة مفيدة ومفيدة لديك معرفة كاملة بقوائم المشروبات والعروض الترويجية وعناصر القائمة وطرق التحضير اتبع جميع سياسات السلامة والصرف الصحي عند التعامل مع الأطعمة والمشروبات تشمل خبرتك ومهاراتك لشغل هذا الدور بنجاح، يجب عليك الحفاظ على الموا المزيد...
Responsibilities: Transporting clients from airports to hotels and vice versa. Carrying out vehicle maintenance checks. Delivering packages to customers in a timely manner. Picking up office purchases or other administrative needs. Utilizing navigation apps to find the most opt المزيد...
- Present customers upon arrival with the menu, assist in their item selection, , take orders and serve food in a timely manner - Communicate efficiently with the kitchen staff and barista to guarantee customer satisfaction and liaise with other departments to ensure smooth running of المزيد...
Responsibilities • Maintain cleanliness of work areas throughout the day • Follow company and safety and security policies • Report accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager • Complete safety training and certifications • Ensure uniform and personal appearance are cle المزيد...
استقبال العملاء ومساعدتهم على اختيار الطاولة المناسبة. تقديم قائمة الاغذية والمشروبات المتاحة وتقديم معلومات تفصيلية عن المكونات والحساسية الغذائية المحتملة. تجهيز وإعداد الطاولات والتأكد من العدد المناسب للاواني وزجاجات المياه وباقي تجهيزات طاولة الطعام. تعريف العملاء بالعروض ال المزيد...
Responsibility: Ensures that all colleagues’ activities adhere to and support the Company Quality Standards. Provides a link between kitchen and service areas. Provides table and or counter service of all menu items. Provides table and or counter service of alcoholic / non- المزيد...
Job summary Our jobs aren't just about putting food on the table that our guests will enjoy until they ask for their bill. Instead, we want to build an experience that is memorable and unique - with food and drinks on the side. Our Guest Service Experts take the initiative and deliver المزيد...