وظائف Commisdemi Chef De Partie Pastry في الإمارات
وظائف Commisdemi Chef De Partie Pastry في الإمارات

نتائج أقل تتطابق مع بحثك
حاول إزالة بعض المرشحات للحصول على المزيد من النتائج

لا نتائج مطابقة لبحثك!
حاول إزالة بعض المرشحات للحصول على المزيد من النتائج
Maintain daily mise en place and prepare ingredientsInspect and clean food preparations areas to ensure safe and sanitary foodhandling practicesEnsure the highest standards and consistent quality in the daily preparationKeep up to date with the new products recipes and preparation tec المزيد...
Supervising coordinating and participating in the preparation of mise en place cooking for all F&B outlets.Controls freshness preparation techniques and storage of goods used.To check Demi Chefs / Commis Chefs on his/her section: e.g. regarding personal hygiene.To assist the المزيد...
الأدوار والمسؤوليات رئيس الطهاة (المعروف أيضًا باسم طاهي الخط أو طاهي المحطة) هو عضو رئيسي في فريق المطبخ، وهو مسؤول عن الإشراف على قسم أو محطة معينة في المطبخ. في المطابخ الأكبر حجمًا، يديرون عادةً منطقة واحدة من تحضير الطعام أو الطهي، ويضمنون تحضير الطعام وتقديمه بأعلى معايير الجود المزيد...
Responsibilities: Ensuring that all food is of excellent quality and served in a timely manner. Planning the menu, keeping in mind budget, and availability of seasonal ingredients. Overseeing all kitchen operations. Coordinating kitchen staff, and assisting them as required. Tr المزيد...
Job Description We are currently seeking for passionate and dynamic Kitchen professionals who pride themselves on their ability to deliver extraordinary levels of customer service and provide creative solutions to our guests. As a Chef de Partie you are responsible to take care of t المزيد...
We are seeking a talented and experienced Chef De Partie to join our culinary team in Sharjah United Arab Emirates. As a key member of our kitchen staff you will be responsible for ensuring highquality food preparation and maintaining excellent hygiene standards.To manage your Kitchen المزيد...
DescriptionPOSITION SUMMARYPrepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens broilers grills and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion arrangement and food garnish. Maintain food logs. Monitor the quality and المزيد...
الأدوار والمسؤوليات إعداد الطعام وإنتاجه: المساعدة في إعداد وطهي كميات كبيرة من الطعام وفقًا لقوائم الطعام والوصفات المحددة. ضمان الاتساق في جودة الطعام وتقديمه. إدارة إعداد وإنتاج أقسام معينة من المطبخ وفقًا لتوجيهات رئيس الطهاة. إدارة المطبخ: دعم رئيس الطهاة في العمليات اليومي المزيد...
THE POSITIONOrganizes kitchen operations and prepares and serves a range of dishes whilst supervising junior members of the Kitchen Brigade. Promotes the work culture and the companys core values. DUTIES & RESPONSIBILITIESTo report for duty punctually wearing the correct unif المزيد...
تجهيز المطبخ قبل افتتاح المطعم تجهيز محطة مطبخ معينة عن طريق جلب جميع حاويات المواد الغذائية إلى تلك النقطة في الخط طهي حصة محددة من كل وجبة مطلية المساعدة في تتبيل الأطعمة وتقطيعها وطهيها مسبقًا تنظيف المطبخ قبل إغلاق المطعم تنظيف وتعقيم منطقتهم بالماء الدافئ والصابون تغل المزيد...
Prepare the daily misenplace and food production in different sections of the main kitchen. Coordinate daily tasks with the Sous Chef or Director of Culinary Follow the instructions and recommendations from the immediate superiors to complete the daily tasks Ensure the المزيد...
Members of the Kitchen Department are responsible for ensuring that all visitors to the hotel are delighted by the quality creativity and variety of our food and beverage offerings in every area of the hotel and that F&B is regarded as a strong point of differentiation for the hot المزيد...
Supervising coordinating and participating in the preparation of mise en place cooking for all F&B outlets.Controls freshness preparation techniques and storage of goods used.To check Demi Chefs / Commis Chefs on his/her section: e.g. regarding personal hygiene.To assist the المزيد...
The Chef de Partie is responsible for supervising a specific section of the kitchen ensuring the preparation and presentation of highquality dishes and maintaining consistency in standards. This role requires culinary expertise strong organisational skills and the ability to lead and المزيد...
Ensure all food preparation meets standards Prepare and present high quality food Supervise staff Keep all working areas clean and tidy and ensure no cross contamination Prepare all mis-en-place for all relevant menus Assist in positive outcomes from guest queries in a timely and effi المزيد...
الأدوار والمسؤوليات يشرف CDP على منطقة أو محطة محددة في المطبخ، ويضمن إعداد الطعام وتقديمه وفقًا لمعايير المطعم أو المؤسسة. يعمل CDP تحت إشراف Sous Chef أو رئيس الطهاة وهو مسؤول عن قيادة فريق من الطهاة داخل قسمهم. المسؤوليات الرئيسية: إعداد وطهي الطعام وفقًا للمعايير المطلوبة، وضما المزيد...
About CaloLaunched in Bahrain in November of 2019 Calo is on a mission to make healthy easy. Were a team of dedicated people driving this mission by providing better faster and cheaper ways to access food through technology.Role overviewTo function as a Chef De Partie for the Calo Kit المزيد...
Members of the Kitchen Department are responsible for ensuring that all visitors to the hotel are delighted by the quality creativity and variety of our food and beverage offerings in every area of the hotel and that F&B is regarded as a strong point of differentiation for the hot المزيد...
الأدوار والمسؤوليات 1. الخبرة في الطهي معرفة تقنيات المطبخ الساخن: فهم قوي لطرق الطهي والتقنيات الخاصة بإعداد الطعام الساخن، مثل الشواء والقلي والتحميص والطهي على نار هادئة. معرفة القائمة: خبرة في قائمة المطعم، بما في ذلك فهم كيفية تحضير وتقديم جميع الأطباق الساخنة. معرفة المكونات: م المزيد...
DescriptionPOSITION SUMMARYPrepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens broilers grills and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion arrangement and food garnish. Maintain food logs. Monitor the quality and المزيد...
اذا كنت تبحث الان عن وظائف في مجال Commisdemi Chef De Partie Pastry في الإمارات - دبي, أبوظبي, رأس الخيمة - اكتشف 139 فرصة عمل وظائف مختلفة مثل شيف قسم, ديمي شيف دي بارتي, الشيف دي بارتي, شيف ديمي للمأكولات, شيف المطبخ على دكتور جوبس، أفضل بوابة وظائف في الخليج. استكشف فرص وظيفية جديدة في مختلف الصناعات مثل الفنادق والموتيلات, الضيافة, المحاسبة, خدمات الموارد البشرية, الهندسة المدنية. اختر بحرية نظام عملك المفضل من Full-time, Part-time، قم برفع مستوى تجربتك المهنية مع دكتور جوبس، أكبر موقع وظائف في منطقة الشرق الأوسط وشمال إفريقيا. افتح أمامك فرص جديدة اليوم لتنمية خبراتك ومهاراتك العملية.
د.جوب هي منصة إلكترونية تربط أصحاب العمل بالباحثين عن عمل من ذوي المهارات، مما يسهل عملية البحث عن فرص العمل وإيجاد أفضل المواهب. أنشئت في عام 2015. و برزت كبوابة الوظائف الرائدة في الامارات، حيث تجتذب الآلاف من الباحثين عن عمل يوميًا من الامارات.
تابع د.جوب
د.جوب منطقة حرة ذ.م.م. 2025 © جميع الحقوق محفوظة
الشركة
عمليات بحث شائعة
صاحب العمل
باحث عن عمل