وظائف Junior Sous Chef Cold Kitchen في أبوظبي
وظائف Junior Sous Chef Cold Kitchen في أبوظبي
نتائج أقل تتطابق مع بحثك
حاول إزالة بعض المرشحات للحصول على المزيد من النتائج
لا نتائج مطابقة لبحثك!
حاول إزالة بعض المرشحات للحصول على المزيد من النتائج
Roles & Responsibilities Job Description • With the restaurant chef, organize all activities within a Restaurant Kitchen area, ensuring a safe, smooth running and profitable operation within the framework of the Hotel. • Support the development of Restaurant cuisine concepts and stan المزيد...
Experience: 4 to 6 years of related work experience. Supervisory Experience: At least 2 years of supervisory experience. License or Certification: None Marriott International is an equal opportunity employer. We believe in hiring a diverse workforce and sustaining an inclusive, people المزيد...
Roles & Responsibilities Job Description Main Duties: • To assist in ensuring that each Food & Beverage outlet and banquet is managed successfully as an independent profit center. • To maintain control and discipline in the absence of the Executive Sous Chef, providing direction and المزيد...
الإشراف على أنشطة الطهاة والعمال وتنسيقها. تحديد كيفية تقديم الطعام وإنشاء عروض تزيينية للطعام. التأكد من الحصص والترتيب والتزيين المناسبين للطعام الذي سيتم تقديمه. مراقبة كمية الطعام الذي يتم تحضيره. إبلاغ موظفي خدمة الأطعمة والمشروبات بالعروض الخاصة في القائمة وعناصر القائمة غير الم المزيد...
Roles & Responsibilities Key Features: Stunning Waterfront Setting: Enjoy breathtaking views of the marina and the Abu Dhabi skyline from the comfort of our well-appointed rooms and suites. The strategic location allows guests to immerse themselves in the vibrant atmosphere of the ci المزيد...
RESPONSIBILITIES: Plans associates according to occupancy level and business forecast. Attends the daily kitchen briefings. Supervises all associates to the best knowledge. Ensures the highest standard of hygiene in the entire section. Is personally responsible to train a replacement المزيد...
Responsible for food preparation and presentation as outlined by the Executive Chef in order to ensure Grand Mercure Majlis is recognized for the quality and value of its product and is the most preferred 5 star hotel. 1. Specific D المزيد...
الإشراف على أنشطة الطهاة والعمال وتنسيقها. تحديد كيفية تقديم الطعام وإنشاء عروض تزيينية للطعام. التأكد من الحصص والترتيب والتزيين المناسبين للطعام الذي سيتم تقديمه. مراقبة كمية الطعام الذي يتم تحضيره. إبلاغ موظفي خدمة الأطعمة والمشروبات بالعروض الخاصة في القائمة وعناصر القائمة غير الم المزيد...
مساعد رئيس الطهاة المطبخ البارد
الإشراف على تشغيل المطبخ في إعداد وتقديم جميع أصناف الطعام وفقًا لإجراءات التشغيل القياسية الخاصة بالفندق وإرشادات القائمة الموحدة مراقبة معايير الإنتاج المنتظمة لضمان أعلى مستوى من الجودة مراقبة جميع الجوانب المتعلقة بالتحكم في تكلفة الطعام في الفندق المشاركة في صياغة أفكار المفاه المزيد...
Maintaining food safety and sanitation standards Collaborating with the Executive Chef on menu tastings and presentations Maintaining accurate records of inventory levels, purchases, and expenditures. Assisting the Executive Chef in creating a positive work culture in the kitche المزيد...
الأدوار والمسؤوليات الخبرة في الطهي: المعرفة الواسعة بتقنيات الطهي، ومزج النكهات، واختيار المكونات. إتقان مجموعة واسعة من أساليب الطهي والمأكولات، من الأساليب التقليدية إلى الابتكارات الحديثة. القيادة والإدارة: مهارات قيادية قوية لإدارة وتحفيز فريق المطبخ المتنوع، بما في ذل المزيد...
Roles and responsibilities 1. Culinary Expertise Sushi Preparation: Proficient in making various types of sushi, including nigiri, sashimi, maki, and temaki, with an emphasis on quality and presentation. Ingredient Knowledge: Strong knowledge of traditional and modern sushi ingre المزيد...
الأدوار والمسؤوليات 1. الخبرة في الطهي تقنيات المعجنات: إتقان الخبز وتلطيف الشوكولاتة والعمل بالسكر ومهارات المعجنات المتقدمة الأخرى. تطوير الوصفات: ابتكار وصفات جديدة مع ضمان الاتساق والجودة. الدقة والاتساق: الحفاظ على الدقة في القياسات والتحضير. 2. القيادة وإدارة الفريق الإشراف المزيد...
Develop new menu options based on seasonal changes and customer demand. Assist with the preparation and planning of meal designs. Ensure that kitchen activities operate in a timely manner. Resolve customer problems and concerns personally. Monitor and record
الأدوار والمسؤوليات نحن نبحث حاليًا عن محترفين متحمسين وديناميكيين في مجال المطبخ يفتخرون بقدرتهم على تقديم مستويات غير عادية من خدمة العملاء وتقديم حلول إبداعية لضيوفنا. بصفتك نائب رئيس الطهاة التنفيذي، فأنت مسؤول عن مساعدة رئيس الطهاة التنفيذي في العمليات اليومية، وتولي جميع المسؤ المزيد...
The Executive Sous Chef assists the Executive Chef in overseeing all aspects of the culinary operations ensuring the highest standards of food quality presentation and service in a fivestar luxury hotel environment. This role requires excellent culinary skills creativity and leadershi المزيد...
include key responsibilities such as: • Support Chef de Partie or Demi Chef de Partie in the daily operation and work • Work according to the menu specifications by the Chef de Partie • Keep work area at all times in hygienic conditions according to the rules set by the hotel • Contr المزيد...
مساعد رئيس الطهاة في المطعم
توظيف وتدريب وتحفيز والإشراف على وتأديب جميع الطهاة الذين يعملون بشكل مباشر وغير مباشر في المطبخ الرئيسي. تحديد مواعيد التقارير المباشرة للموظفين. التواصل بانتظام مع رئيس الطهاة في المطعم لتحقيق علاقة ممتازة في جميع أنحاء قسم إنتاج الأغذية وفي تطوير عناصر قائمة جديدة بالإضافة إلى جودة المزيد...
Role and Responsibilities :- Knowledge on Arabic/Lebanese Food Cooking. Designing/Planning Menu. Adding / Learning New Dishes Supporting Admin Staff For Costing of the Items Following Timeliness in food preparation Oversees and supervises the kitchen staff. Keeps stations clean and c المزيد...
To ensure that all standard recipes food presentation and correspondence are completed in liaison with the Sous Chef and Director of Culinary in an accurate and punctual manner.Helps to ensure the proper requisitioning and controlling of supplies.Manages service during busy periods an المزيد...
اذا كنت تبحث الان عن وظائف في مجال Junior Sous Chef Cold Kitchen في أبوظبي - اكتشف 188 فرصة عمل وظائف مختلفة مثل ديمي شيف دي بارتي, Demi Chef De Partie, شيف قسم, سوس شيف مبتدىء, Demi Chef de Partie على دكتور جوبس، أفضل بوابة وظائف في الخليج. استكشف فرص وظيفية جديدة في مختلف الصناعات مثل المحاسبة, الضيافة, الفنادق والموتيلات, التوظيف والتوظيف, خدمات تقنية المعلومات واستشارات تكنولوجيا المعلومات. اختر بحرية نظام عملك المفضل من Full-time, Part-time, عن بُعد، قم برفع مستوى تجربتك المهنية مع دكتور جوبس، أكبر موقع وظائف في منطقة الشرق الأوسط وشمال إفريقيا. افتح أمامك فرص جديدة اليوم لتنمية خبراتك ومهاراتك العملية.
د.جوب هي منصة إلكترونية تربط أصحاب العمل بالباحثين عن عمل من ذوي المهارات، مما يسهل عملية البحث عن فرص العمل وإيجاد أفضل المواهب. أنشئت في عام 2015. و برزت كبوابة الوظائف الرائدة في الامارات، حيث تجتذب الآلاف من الباحثين عن عمل يوميًا من الامارات.
تابع د.جوب
د.جوب منطقة حرة ذ.م.م. 2025 © جميع الحقوق محفوظة
الشركة
عمليات بحث شائعة
صاحب العمل
باحث عن عمل